Diensten

Alle Hypotheekvormen

Er bestaan verschillende hypotheekvormen. Welke vorm bij u past, is afhankelijk van uw mogelijkheden en persoonlijke wensen en voorkeuren. Niet alle advieskantoren kunnen alle hypotheekvormen aanbieden. Dit geldt bijvoorbeeld voor hypotheekvormen waarbij er naast de hypotheek vermogen wordt opgebouwd met een spaarverzekering of beleggingsrekening.

Hypotheken Nederland kan alle mogelijke hypotheekvormen aanbieden, zonder enige beperking.

Hypotheek voor een eerste eigen woning

Als u als starter op de woningmarkt uw eerste hypotheek afsluit, kan dit op verschillende manieren. Hypotheken Nederland adviseert niet vanuit de standaard maar houdt vooral rekening met uw persoonlijke mogelijkheden, wensen en voorkeuren. Hierdoor kunnen wij de gemiddelde starter aangenaam verrassen.

Hypotheek voor een vervolgwoning (verhuizing)

Voor een doorstromer zijn de regels complexer dan bij een starter. Neem bijvoorbeeld de periode die overbrugd dient te worden als u tijdelijk in het bezit bent van twee woningen. Wat gebeurt er met de overwaarde en op welke wijze kan deze worden gefinancierd? Kan deze worden voorgefinancierd en wat zijn de regels bij de verschillende geldverstrekkers? Mag u een deel van de overwaarde ‘in eigen zak’ steken of dient u deze in te brengen? Kortom vele vragen die allen voor u zullen worden beantwoord. Naast de antwoorden, nemen wij een leidende rol om u te voorzien van een advies dat maximaal is afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Hypotheek voor een verbouwing

Ook voor een financiering van een verbouwing kunt u terecht bij Hypotheken Nederland. Als een van de weinige advieskantoren bieden wij een aangepast tarief aan voor bestaande relaties die op enig moment de woning wensen te verbouwen. Onze adviseurs kunnen u hier meer over vertellen.

Hypotheek voor een zelfstandig ondernemer (IB-ondernemer of DGA)

In de praktijk worden aanvragen van ondernemers helaas te vaak enkel op haalbaarheid getoetst i.c.m. met aanbieden van de gewenste rentevaste periode. Hypotheken Nederland heeft een unieke werkwijze waar menige ondernemers positieve ervaringen mee hebben. De adviseurs van Hypotheken Nederland maken een groot verschil als het gaat om advies aan een ondernemer. Specifiek bij de aanwezigheid van een Beheer B.V. Hypotheken Nederland kan ondernemers ook al bepaalde zekerheden aanbieden voordat deze een koopcontract ondertekenen. Ons advies aan een ondernemer is ruimer en beslaat meerdere aandachtspunten t.o.v. het gemiddelde advies. Hiermee hebben wij een behoorlijke toegevoegde waarde als het gaat om de kostprijs o.b.v. de gehele looptijd i.c.m. flexibele vermogensopbouw. Wij beseffen dat ondernemers in de meeste gevallen meer behoefte hebben aan zekerheid of enkel een lage maandlast.

Hypotheek voor een recreatiewoning

Omdat Hypotheken Nederland samenwerkt met iedere geldverstrekker, kunnen wij u uitstekend adviseren als u een tweede woning of recreatiewoning wenst aan te schaffen. Omdat bij dit type financieringen de woning op verschillende wijze kan worden gefinancierd, kan Hypotheken Nederland iedere mogelijke financieringswijze voor u toetsen en u van een advies voorzien. Wij hebben zelfs de mogelijkheid om recreatiewoningen te financieren die uit hout zijn opgetrokken.

Hypotheek voor een te verhuren woning (beleggingspanden)

Hypotheken Nederland kan zowel particulieren als ondernemers uitstekend adviseren inzake het aankopen van een te verhuren woning(en). Hoewel de aanbieders die een hypotheek verstrekken op een te verhuren onderpand beperkt zijn, hebben wij toegang tot al deze geldverstrekkers. Hiernaast kunnen wij uitstekende combinaties maken waarbij het benodigde bedrag door verschillende geldverstrekkers kan worden verstrekt. Hiermee hoeft u in sommige gevallen geen eigen geld in te brengen of zijn de maandlasten aanzienlijk lager. Ook op dit gebied beschikken wij over jarenlange expertise en kunnen wij u snel vertellen of u wel/niet in aanmerking komt voor een verhuurhypotheek. Specifiek voor ondernemers kan dit een oplossing bieden voor de ‘oude dag’. De particuliere ‘professionele’ beleggers die bepaalde rendementen wilt behalen op een investering, kan ook uitstekend bij ons terecht. Hypotheken Nederland beheerst alle kennis om uitstekende rendementsberekeningen (o.a. BAR-NAR) voor u te maken. Hiernaast hebben wij partners die u kunnen begeleiden bij het zoeken van een geschikt object welke is afgestemd op u rendementseisen.

Overlijdensrisicoverzekering

In sommige gevallen dient u een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten voor het verkrijgen van een hypotheek. Uiteraard kan er ook om andere redenen een overlijdensrisicoverzekering worden afgesloten. Ook hier heeft Hypotheken Nederland toegang tot alle verzekeraars waardoor wij u van een uitstekend advies kunnen voorzien.

Woonlastenverzekering

Bij het afsluiten van een hypotheek blijft de betalingsverplichting bestaan als u onverhoopt arbeidsongeschikt of werkeloos raakt. Met een woonlastenverzekering kan de hypotheeklast bij het onverhoopte scenario worden verlaagd. Dit kan op verschillende manieren. Hypotheken Nederland beschikt over de juiste kennis om u hier goed over te adviseren. Ons uitgangspunt is dan ook geen verzekering te adviseren indien dit niet noodzakelijk is op basis van uw mogelijkheden, wensen en voorkeuren.

Schadeverzekeringen

Bij het aankopen van een huis dient u ook een opstalverzekering af te sluiten. Hiernaast zult u ook uw inboedel willen verzekeren en mogelijk ook een glasverzekering. Hypotheken Nederland zal u ontzorgen          en al deze zaken voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat u niet bent onderverzekerd en dat u een scherpe premie krijgt.

Energie

In combinatie met het afsluiten van een hypotheek, kan Hypotheken Nederland namens verschillende energieleveranciers speciale tarieven aanbieden voor gas en elektriciteit. Ook op dit gebied kunnen wij u ontzorgen. Wij kunnen er ook voor zorgen dat u het einde van de looptijd een aanbod krijgt van de dan voordeligste energieleverancier. Dan weet u zeker dat u nooit te veel betaald voor energie.

Under construction

Under construction

Bent u op zoek naar onafhankelijk Hypotheekadvies?